2021. július 17., szombat

Követett részvények - 2021. július

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Bank OZK (NASDAQ:OZK)

Nincs változás, ugyanott van, mint egy hónapja. Ez azt mutatja, hogy egy korrekció fut, és nincs határozott irány. Az előző havi rajzom érvényes még mindig.




Coca-Cola Company (NYSE:KO)

Új lokális csúcsra ment, még nem akarja elkezdeni az esést. A csatornát az új csúcshoz igazítottam, de simán lehet, hogy egy hónap múlva még a mostani értéknél is feljebb lesz. Annyi azért látszik, hogy fogy az erő az emelkedésből, az RSI a 66-ot nem biztos, hogy át fogja vinni.


Community Trust Bancorp (NASDAQ: CTBI)

Lejjebb jött, de az első céláramat még nem érte el. 38-nál állok vételen, talán az összejön a nyáron. Változatlanul igaz, ha a 37-et eléri, akkor nem impulzus megy felfelé, és akkor eshet jóval lejjebb is. Ha az a forgatókönyv valósul meg, akkor lejjebb is vásárolni fogok, régi vágyam, hogy ebben tulajdonos legyek.

Flowers Foods (NYSE:FLO)

Olyan, mintha most korrigálná a lefelé tartó C hullám első kis impulzusát. Ha a korrekció után erősebben esik, akkor igazolva lesz, hogy a C egy nagy lefelé tartó impulzus. De nagyon sok idő még, hogy a csatorna aljához érjen.


Kimberly-Clark Corporation (NYSE:KMB)

Az elmúlt 4 hétben az előtte lévő 4 hetes esést visszakorrigálta, sutba dobhatom az elképzelésemet, miszerint gyorsan eléri a 122-es cérárat. Az változatlanul még mindig igaz, hogy az Y hullám lehet egy zigzag, de most már esnie kell, ha igazodni akar az elképzelésemhez. Ha az emelkedés mégis folytatódik, akkor lehet, hogy az április végi 128-as érték volt a korrekció vége és lemaradtam a vételről.

Lockheed Martin Corporation (NYSE:LMT)

Tudja a fene, hogy az [a] hullám már véget ért, vagy még a negyedik hulláma fut, és lesz egy rúgás felfelé. A rajzomat változatlanul igaznak gondolom.




Sysco Corporation (NYSE: SYY)

Dagad a keblem a büszkeségtől, ugye megmondtam, ugye megmondtam. Pont azt csinálja, amit megmondtam. Kíváncsi vagyok, meddig lehetek büszke az elemzésemre. 61,67-nél van egy hatalmas rés, azt be kellene töltenie, a B hullám 54-en pedig egy nagy ellenállás lesz az esésben, azt elsőre nem hinném, hogy átviszi. Ott egy kezdő csomagot talán már érdemes lesz vennem, ha éppen lesz pénzem, talán meg is teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése