2022. október 5., szerda

Vagyonépítés osztalékkal

Ha érdekel az osztalékalapú befektetés, olvasgatod itt a blogon az elemzéseimet, velem együtt követed az ígéretes célpontokat, és mélyebben is meg szeretnéd ismerni a módszeremet, akkor ezt most könnyedén megteheted, mert összefoglaltam a tapasztalataimat egy könyvben.

Ahhoz, hogy egy vagyonnyi pénzt összegyűjtsünk, három dologra van szükségünk. Pénzre, időre és tudásra.

Ez a könyv azoknak szól, akiknek ez a három erőforrás a rendelkezésükre áll, és használni is akarják ezeket: 

Van annyi jövedelmük, hogy abból már megtakarítani és befektetni is lehet. A befektetéshez pénz kell, nem túl sok, de a tőzsde nem kaszinó, ahol az is előfordulhat, hogy egy darab érmével megütjük a főnyereményt, és egy életre meggazdagodunk. Pénzt leginkább pénzzel lehet csinálni.

Van idejük építkezni. A vagyon lassan, többnyire egy számjegyű hozamokon keresztül, az idő erejét kihasználva épül fel hosszú évtizedek alatt. Időt spórolni csak a nagyon okosok vagy a nagyon gazdagok tudnak.

Van igényük arra, hogy olyan tudásra tegyenek szert, amivel megtalálhatják a legkisebb kockázatú, legnagyobb hozamú befektetéseket hosszú távra. Akik nem befektetési jegyeket és ETF-eket (tőzsdén kereskedett befektetési alapokat) akarnak venni, hanem maguk akarják a részvényportfóliójukat kialakítani.

A könyvemből megtudhatod, hogy én miért osztalékrészvényekbe fektetem a pénzem. Leírom a módszeremet, hogy milyen fundamentális paraméterek alapján választom ki a befektetési célpontokat, amik a legbiztosabban fogják hosszú távon is fenntartani az osztalékemelést és -fizetést. Elmondom azt is, hogy miért és mire használom a technikai elemzést.

A könyv csak elektronikus formában elérhető, az alábbi linkeken:

Apple Books

Google Play

Smashwords

A Smashwords könyváruházban generáltam egy 50%-os kupont, ami egy hónapig él: SX49C. Használd a vásárláshoz! 

Sikeres vagyonépítést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése