2021. május 17., hétfő

Követett részvények - 2021. május

Bank OZK (NASDAQ:OZK)

Nincs semmi változás az egy hónappal ezelőtti charthoz képest, csak a számozást illesztettem a csúcsokra. Változatlanul egy korrekció futhat, egy impulzus negyedik hulláma. Mostanra talán már a B is elkészülhetett.



Coca-Cola Company (NYSE:KO)

Hát ezt egyáltalán nem érdekelte, hogy én már egy hónappal ezelőtt is lefelé vártam, helyette tovább emelkedett. Megtehette egyébként, de innen már nem nagyon várnám feljebb. Ha mégis emelkedni fog, akkor egyre csökken annak az esélye, hogy kialakul egy jó kis zigzag. Követem, mert nagyon kevés volt időben az az egy zuhanás, kellene még mellé egy másik.

Community Trust Bancorp (NASDAQ: CTBI)

Nem dőlt el semmi, ugyanaz a korrekció fut, talán egy negyedik hullám, mint egy hónappal ezelőtt. Azon se csodálkoznék, ha egy hónap múlva még mindig ez futna. 

Ezek a lassú korrekciók azért azt mutatják, hogy a lendület kifogyóban van, az emelkedés leggyorsabb része, a harmadik hullám véget ért.

Flowers Foods (NYSE:FLO)

Semmi változás, de hát mitől is lenne, lassan öt éve fut ez a B hullám, nem hiszem, hogy gyorsan fordulna, bár egy flat végén a C tud nagyot esni.

Még mindig a csatornatetőt feszegeti, nem hiszem, hogy áttöri.


Kimberly-Clark Corporation (NYSE:KMB)

Berajzoltam egy zöld csatornát is, ha a C hullám egy impulzus lesz, akkor illene benne maradnia és úgy esni. Ha a nagy korrekció nem ABC, hanem inkább hármasokból álló összetett alakzat, akkor kijöhet belőle. Úgy lassabb lesz az ereszkedés.

Ez áll a legközelebb ahhoz, hogy venni tudjak belőle.

Lockheed Martin Corporation (NYSE:LMT)

A B-ből ami hullám elindult január utolsó hetében, egy impulzus lehet, és kb. vége is van. Ha impulzus volt, akkor egy zigzag első hulláma lehetett, berajzoltam, mit várok: le egy kb. 50%-os korrekciót, majd az [a] fölé a [c]-t, és csak onnan le a célzónába. Sok idő lesz még.


Sysco Corporation (NYSE: SYY)

Hát nem ATH-ra ment a lelkem? Megtehette egyébként, egy flat B hulláma mozoghat így, sőt még mindig mehet felfelé. Az alapkoncepció nem sérült, ha ABC ez a nagy korrekció, akkor nagyot kell esnie nemsokára. Ha nem ABC, hanem WXY, akkor nem impulzus, hanem hármas lesz az esés, lassabb jóval. Figyelem, mert benne van a nagy esés lehetősége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése