2021. május 26., szerda

Deutsche Bank - kereskedés

2017 óta nézem a Deutsche Bankot, '17-ben és '18-ban még kerestem is vele szépen, de azóta csak ülök egy nagyobb csomagban 13,5 körüli átlaggal. Időnként felébred bennem a remény, hogy végre magához tér, de aztán gyorsan elmúlik ez az érzés. Most éppen megint jó ránézni, de nagyon sok ok van arra is, hogy ne legyek túlságosan optimista.

2020.03.16-án volt az alj 4,449-en. Aki akkor bátran bevásárolt, az mostanra nagyot kaszált, az árfolyam azóta egy csatornában emelkedik.

A napos charton a lila csatorna tetejét kellene nagy erővel áttörnie ahhoz, hogy egy impulzus legyen belőle. A csatorna a w1 és w2-re van rajzolva, a harmadik hullám ezt a csatornát mindig erősen üti át.

Egy óriási esés után persze gyakran nem egy erős impulzussal pattan vissza az árfolyam, hanem leading diagonal-lal (5-3-5-3-5 a szerkezete). Itt is ez történt, a naposon számoztam egy LD-t. De az is lehet, hogy a nagyobb hullám is, aminek ez az LD csak az első hulláma volt, szintén egy leading diagonal. A másik verzió az, hogy még mindig nem láttuk az árfolyam alját, és a mostani szerkezet egy zigzag, aminek az A hulláma volt a kis, számozott LD. Majd az idő eldönti.

17 EUR körül van egy erős ellenállás, ott szerintem eladom a felét, a többit meg majd 20 felett, ha egyszer lesz annyi.

Hetes:

Napos:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése