2021. február 15., hétfő

Követett részvények - 2021 február

Bank OZK (NASDAQ:OZK)


A hetes chart szerint az a valószínűbb, hogy a márciusban indult emelkedés nem egy zigzag, hanem egy impulzus. Ami aztán majd lehet még egy zigzag A hulláma, de most ez a hullám inkább 123 és nem ABC, túl sokat ment már szeptember óta. Viszont az ATH-ról történt esést változatlanul impulzusnak látom, és önmagában egy impulzus nem korrigálhat, az csak egy zigzag első hulláma lehet. Szóval lehet, hogy még egy évig építi ezt a B hullámot, vagy tovább is. Ezen az áron nem veszek belőle, mert bár jó cég, de nem különösen alulértékelt.

Community Trust Bancorp (NASDAQ: CTBI)


A chart minden része sokkal zavarosabb, mint az OZK grafikonja, ennek a banknak a megítélése ellentmondásosabb lehet. Itt viszont már akár vége is lehetett a korrekciónak májusban. Ha a mostani emelkedő hullám még egy kicsit begyorsul és meredekebb lesz, akkor lehet belőle ATH is. Venni ezen az áron nem akarok, de követem, mert ha esetleg beesik, akkor jó vétel lesz.

Lockheed Martin Corporation (NYSE:LMT)


Változatlanul két verzióm van a most futó korrekcióra, és a lassabb, a pirossal jelölt a valószínűbb szerintem. Nagyon sokat emelkedett előtte, idő kell, amíg azt korrigálja és majd újra emelkedik. 300 USD körül kezdem majd venni, ha éppen lesz pénzem akkor, és persze ha lemegy addig. Nagyon jó cég, igazán helye lenne a számlámon, de csakis akkor, ha majd akciós lesz.

Sysco Corporation (NYSE: SYY)


Lassan illene fordulnia, ha meg akar felelni az elemzésemnek. Elég zavaros a napos chart, azt nem is tudom számozni, ezért is gondolom azt, hogy ez egy nagy B hullám, ami most felfelé viszi, azok ilyenek, nem tiszta és egyszerű, mint például a 2019 vége előtti emelkedés.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése