2024. október 16., szerda

Követett részvények - 2024. október

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

  • Home Depot (HD): ATH-ra ment. Majd ha egyszer visszatér az árfolyam arra a szintre, ahol értelmes hozama lesz, be fog kerülni a Top 10-be.

Altria (MO)

Szereti a csatorna közepét, nem akar elszakadni tőle. Ha elmenne a tetőig és ott erőtlenül toporogna, akkor valamennyit eladnék, hogy aztán a csatorna alján visszavegyek belőle. Kivéve persze, ha azért esne, mert baj van az osztalékkal.



Genuine Parts Company (GPC)

Most azt mondanám, hogy a berajzolt utolsó hullám nem egy C (mert akkor impulzusnak kellene lennie), hanem egy Y, ami egy zigzag formátum, aminek a közepe egy háromszög. Kiderül. Ha tényleg így van, akkor az nagyon jól lekereskedhető. A háromszög mindig utolsó előtti hullám, után jön még egy impulzus lefelé, és kész a szerkezet, onnan emelkedni fog. Januárban lesz érdekes, 50% gyors emelkedés lehet majd benne.

The Hershey Company (HSY)

A csatornából kinézett, de aztán meggondolta magát. A [c] fölé nem ment az árfolyam, és az utóbbi hetek esése elég gyors, még az is lehet, hogy egy harmadik hullám fut. Most eshet bátran, 34-es RSI alá.




LyondellBasell Industries (LYB)

Na, nem is rossz. Most kellene begyorsulnia és esni 65 dollárig, ott már venném is.





Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése