2024. március 10., vasárnap

Marathon Digital Holdings - kereskedés

A Marathon Digital egy bitcoin bányász cég, a technológiai tervezéstől a saját bányászgépfarm üzemeltetéséig mindent csinálnak. '23 novembere óta elég nagy árfolyamingadozásokat mutat, nem ritka a napon belüli 10% feletti mozgás plusz és mínusz irányba is. Elkapni egy trendet jó lehet, ezért nézem egy ideje (Szarvasvadász klubjából jött az ötlet egyébként). A héten 22 dollárért belevettem.

Napos:

ATH 234 dollár volt még 2012-ben, az IPO idejét, azt gondolom, hogy a tulajdonosok a legjobbkor vitték a tőzsdére a céget. Az árfolyama aztán leesett egy dollár alá, nem néztem össze a bitcoin árfolyamával, de nyilvánvalóan együtt mozogtak. Én azt a mozgást követem, ami '22 decemberétől indult el 3,11-ről. A bitcoin azóta újra ATH-ra ment (69838 USD, 03.08-án), és MARA is mozog szépen, persze nagyon távol van a kibocsátási ártól. 

H4:

A négyórás charton látszik a tervem, egy zigzag C hullámát szeretném megnyerni. Lehet, hogy egy óriási impulzus indult el, és nem ABC lesz, a csatornatetőnél majd eldől, ha azt nagy forgalommal, vissza se nézve viszi át - esetleg réssel -, akkor harmadik hullám, és tartom. Ha a csatornatető körül lelassul, akkor inkább eladom. Már az is 60-70% nyereség lenne.

Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése