2024. március 15., péntek

Követett részvények - 2024. március

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

  • Semmi.

Altria (MO)

Határozottan kitört a kisebbik csatornából, szerintem innen emelkedni fog. A 39 dolláros vételi szintemet nem érte el, nem vettem, de ez nem baj, ez a legnagyobb csomagom, csak akkor fogom bővíteni, ha nagyon megéri.



Genuine Parts Company (GPC)

Nincs változás, a B rally fut továbbra is, de nélkülem. Figyelni fogom, mert ha tényleg így mozog, akkor a C után kereskedni nagyon jó lesz.



Lockheed Martin (LMT)

Ha az esés impulzus lesz, ahogyan én azt elképzelem, akkor még egy kicsit emelkedhet, 453 dollárt semmiképpen nem elérve. Ha utána egy erős harmadik hullámmal esik, akkor jó az elképzelésem.


LyondellBasell Industries (LYB)

Még a múlt hónapban kilépett a csatornából, de egyáltalán nem volt erő az emelkedésében, ez még mindig egy nagy B hullámnak tűnik, szóval inkább a csatornát igazítottam az emelkedéshez, és változatlanul lefelé várom.


Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése