2023. március 15., szerda

Követett részvények - 2023. március

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

  • Bank OZK (OZK) felkerült a listára. Az SVB csődje miatt a bankok nagyot zuhantak, nem biztos, hogy most érdemes bankot venni, de az OZK régi kedvencem, leginkább azért, mert negyedévről negyedévre emeli az osztalékot már vagy 10 éve. 

Aflac Incorporated (AFL)

Az árfolyam a pirossal jelölt 64,66 alá került, ez azt jelenti, hogy nem impulzus indult 2022 júniusában (az alsó C). RSI miatt egy kis emelkedés kellene, hogy utána tovább tudjon esni az első célzónába.



Bank OZK (OZK)

Hétfőn elérte a célzónát, a 32 dollárt, az SVB csőd utáni esésben. Tegnap emelkedett, de ma premarketben már megint -4,5%-ot látok. Nyugtalan a piac, ki tudja, lehet, hogy még tovább esik. Most én nem veszek, kivárom, mi lesz a bankokkal.


Comcast (CMCSA)

A februári elképzelésemnek megfelelően megy, meglátjuk, folytatja-e még.





Evercore (EVR)

A C hullám nem ment fel annyira, mint vártam. Az árfolyam 120 dollár alá került, ezért az már biztos, hogy nem egy felfelé tartó impulzus fut. Egy zigzag lesz ez, az árfolyam elvileg egy új lokális aljat is csinálhat 78,67 alatt.


LyondellBasell Industries (LYB)

Itt is megvolt a megerősítés, hogy még a korrekció fut. Ez egy flat lehet, nem biztos, hogy eléri az (A) hullám szintjét, meg is emeltem 75-re a célárat.



United Parcel Service, Inc. (UPS)

Küzd a csatornatetővel, majd kiderül, hogy áttöri vagy lefelé fordul újra. Ki kell várni.




Whirlpool Corporation (WHR)

Elérte a 130 dollárt, de egyelőre nem bővítettem a csomagomat. Ha 125-ig lemegy, akkor valószínűleg veszek egy keveset még, bár az éves osztalékemelést elhalasztotta, emiatt kicsit megingott a bizalmam benne.



Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése