2021. április 20., kedd

Követett részvények - 2021. április

Bank OZK (NASDAQ:OZK)

Egy hónapja, 03.18-án érte el a csúcsot, azóta korrigál. Egy impulzus harmadik hulláma lehetett ott, most fut a negyedik, amiről nem lehet tudni, meddig megy le, és azt sem, hogy meddig tart, de azért csodálkoznék, ha augusztus előtt véget érne. Utána meglátjuk. Ha véletlenül mély lesz a negyedik hullám, akár még venni is érdemes belőle.

Coca-Cola Company (NYSE:KO)

Lefelé várom a csatornában, jóval kevésbé meredeken, mint az első, Covid-esés miatti zuhanásnál. Sokáig eltarthat, de megérheti kivárni. 40 körül jó vétel lesz.






Community Trust Bancorp (NASDAQ: CTBI)

Most újra azt látom, ellentétben az egy hónappal ezelőtti charttal, hogy még mindig van esély arra, hogy a felfelé menő szerkezet nem egy impulzus, hanem egy zigzag. Ami azt is jelentheti, hogy lesz újra a lokális alj, 26,45 USD közelében. 40 alatt folyamatosan viszketne a tenyerem, hogy venni kéne, 30 alatt pedig degeszre vásárolnám magam belőle.

Flowers Foods (NYSE:FLO)

A csatorna aljára várom, de nem idén lesz, mire oda leesik. Négy évig csinálta a B hullámot, egy kettő biztosan kell a C-nek is. De figyelem, mert 16 dollárért jó vétel lehet majd.





Kimberly-Clark Corporation (NYSE:KMB)

Most a kék verzió tűnik a nyerőnek, de nem ment le addig, amíg vártam. Ha valóban egy A hullám készült el, akkor annak 144 körül van az 50%-os fibója, de amilyen lendülettel emelkedik, nem biztos, hogy ott megáll. Ha majd eléri a B tetejét, akkor lehet következtetni arra, hol lesz a C, ahol érdemes vásárolni. Eredetileg az A hullám alját terveztem megvenni, de a chart alapján szeretik a befektetők, nem hagyták addig esni.
 

Lockheed Martin Corporation (NYSE:LMT)

A gyors, kék verzió nem jött össze. Ha becsülnöm kéne, még egy év lesz, mire eléri a célzónát, de ez tényleg csak találgatás, nincs mögötte semmi komoly érv, talán csak annyi, hogy ha az (A) egy gyors impulzus volt, akkor valószínű, hogy a (C) egy lassú ending diagonal lesz a változatosság elve szerint.


Sysco Corporation (NYSE: SYY)

A múlthavi charthoz képest még volt egy új csúcsa a (B) hullámra, bár az a gyertya már egy nagy pirosra sikerült. Innen esnie kellene vagy egy impulzussal, vagy valami lassabb módon a célzónáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése