2023. július 21., péntek

Követett részvények - 2023. július

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

Nincsen változás. Új cégeket nem nagyon akarok most keresni, mert épp most kiveszek innen pénzt, nem befektetni akarok. De azért ha találok egy kiváló célpontot, azt a figyelőlistára fogom tenni.

Aflac Incorporated (AFL)

Négy gyertyával több van a charton, de pont ugyanott vagyunk, mint a múlt hónapban. Mindkét verzió él, és nem hiszem, hogy a következő hónapban eldőlne, melyik az igazi. Ez még több hónapos menet lesz.



Bank OZK (OZK)

Amíg a csatornából ki nem tör, követem, de nagyon valószínű, hogy lemaradtam róla. Jókat jelentenek a bankok ebben a negyedévben, OZK eredménye is jobb a vártnál, megy is felfelé.



Evercore (EVR)

Új lokális csúcsra ment, ami azt jelenti, hogy az ábrán (A)-val jelölt hullám nem lehetett a 2021.10. hóban indul nagy korrekció B hulláma, menni fog még fölfelé, mondjuk 145 dollárig, az egy jó szint lenne. Utána eshet. Ha nem esik, hanem ATH-ra megy, akkor erről is lemaradtam, mert egy ötödik hullám megy már felfelé, egy diagonal szerkezet.

LyondellBasell Industries (LYB)

Április óta egy szűk 10 dolláros sávban mozog, ez valami hosszú korrekció, még sokáig eltarthat. Az ABC valószínűleg nem ABC, hanem összetett WXY, de nem rajzolom át, nincs jelentősége.



United Parcel Service, Inc. (UPS)

Mintha tilos lenne esni, ez is csak emelkedni tud. Mindenesetre még sávon belül van, és ennek illene eldőlnie a következő hónapban. Ha kitör, elfelejtem.



Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése