2023. június 8., csütörtök

Tanger Factory Outlet Centers

2018-ban vettem SKT-t az osztalékáért. 2020-ban ezt lenullázta, 2021 óta újra fizet, és elég jól, félévenként emelnek. Most végre pluszba került a '18-as 22 dollár körüli vételem és esélyem van az eladásra, csak öt évet kellett rá várni. Mert tartani nem akarom, az világosan kiderült, hogy nem válságálló a cég, ha jön megint valami baj, akkor ismét nullázhatja az osztalékot.

Heti:

A hetes chart alapján egy nagy hullám indult el a 2020-as 4 dollárról (all time low). Ez lehet egy impulzus, de egy ABC is, a rajzon ABC-vel jelöltem. Ennek 27 dollár körül van a vége, ott ütközik be a lila csatorna tetejébe.

A másik olvasata ennek a hullámnak egy olyan impulzus, ami most fog brutálisan begyorsulni. 12-12-12 hullámok egymás után, ilyenkor a legkisebb timeframe harmadik hulláma a legintenzívebb, az, ami most épül. Naposon ide teszem.

Napos:

Csak az első nagy impulzust rajzoltam be pirossal, de már elindulhatott utána a piros hármast alkotó impulzus is, és abban is látszik egy 12 szerkezet. Ha ez igaz, akkor most nagyot fog menni.

A csomagom felét beraktam 23 dolláron eladásra. A Gamestop őrület idején egyszer már felszúrt 22 fölé, nem akarom megint elszalasztani a kiszállási lehetőséget. Most azért sokkal szebben mozog, mint abban a mániában, de ha el akarom adni, akkor nem szabad irreálisan magasra tenni a lécet. Majd a második felét próbálom kicsit felsrófolni.

Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése