2023. június 16., péntek

Követett részvények - 2023. június

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

Nincsen változás.

Aflac Incorporated (AFL)

Az ending diagonal elképzelés az 5. hullámra él, a kérdés, hogy még a 4. fut, vagy már a w5. Időben több hónap lehet a különbség. De az ATH után esnie kellene, ha helyes a rajzom. 



Bank OZK (OZK)

Itt a 2017-es ATH-tól indult esést átgondoltam, simán lehet, hogy nem egy impulzus, hanem egy összetett hármas hullám jött le a 14,2 dolláros aljig, és onnan már egy újabb impulzus indult el felfelé a csillagokba. Ezt számoztam zölddel. 

A 31 dolláros célárat elérte, ott nem vettem belőle a bankpánik miatt. Simán lehet, hogy lemaradtam róla. Kár, mert szeretem ezt a bankot. Kicsit még nézem, aztán kiveszem a követésből.

Evercore (EVR)

Itt nagyon sokféle értelmezése lehet a (C) utáni résznek, például egy leading diagonal futott, most azt korrigálja, és utána eshet tovább. Várni kell, majd kiderül. Kellene egy új lokális alj 78 dollár alatt.


LyondellBasell Industries (LYB)

Hosszú távon ebben látom a legtöbb fantáziát, de lehet, hogy nagyon lassan fogja csak elérni a 70 dollár környékét. A (B)-nek jelölt hullám lehet, hogy még csak a (B)/A volt, és fölé fog menni az árfolyam, mielőtt esni kezd.


United Parcel Service, Inc. (UPS)

Él még az elképzelésem, bár már illene fordulnia és tovább esnie. Itt is várni kell.





Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése