2023. február 14., kedd

Követett részvények - 2023. február

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

  • United Parcel Service, Inc. (UPS) felkerült a listára, itt elemeztem is
  • Whirlpool Corporation (WHR) is felkerült a figyelendők közé, ezt is elemeztem itt, sőt, ebből meg is vettem az első csomagomat 140 USD áron

Aflac Incorporated (AFL)

Semmi változás az egy hónappal ezelőtti charthoz képest, csak pár erőtlen gyertya született. RSI-nek 50 alá, majd fölé kellene kerülnie ahhoz, hogy aztán végül 34 alá is tudjon esni, együtt az árfolyammal. Az első erős visszajelzés az elképzelésemről az lesz, ha az utolsó A hullám alá kerül az árfolyam (64,66 USD, a piros vonal).


Comcast (CMCSA)

A múlt hónapban azt hittem, elkészült az A hullám, de ment tovább felfelé az árfolyam. Az elképzelésem ettől még változatlan maradt.




Evercore (EVR)

Nincs változás. A (C)-nek jelölt hullám nem meredek, egyelőre nem mutatja, hogy inkább egy erős harmadik hullám lenne, szóval marad az elképzelés.



LyondellBasell Industries (LYB)

Ha így emelkedik, nem tudok bevásárolni belőle. Azért még követem egy darabig.





United Parcel Service, Inc. (UPS)

Az elemzésbe csak a havi chartot tettem be, ez itt a heti. A 2022. januári ATH-tól indult esésre egy csatorna jól felrajzolható, annak a tetejét próbálta volna átvinni, egyelőre sikertelenül. Ha így marad, az azt jelenti, hogy marad a csatornában, és irány lefelé.


Whirlpool Corporation (WHR)

A [c]-nek jelölt hullám alá is mehet, ha még mindig a korrekció fut, mert akkor annak csak az első hármasa készült el. Hónapokig tarthat, míg eldől.




Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése