2023. november 18., szombat

Követett részvények - 2023. november

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

  • Aflac Incorporated (AFL): már nem követem, ATH-n van, sokára lesz alulértékelt újra.

Evercore (EVR)

A felfelé menő nagy B hullám inkább egy összetett szerkezet, ABC-k egymás után ezért most WXY-nak számoztam. Az előző esés 78%-át visszakorrigálta, innen már tényleg esnie kéne.



Genuine Parts Company (GPC)

Talán egy ABC szerkezet jött eddig le, aminek az A hulláma egy diagonál volt. Most felmegy akár 170-ig egy zavaros B hullámmal, utána le a berajzolt impulzus 50%-ig, 120 dollár környékére. Meglátjuk.



Lockheed Martin (LMT)

Kitört az ereszkedő csatorbából, és utána még vissza is tesztelte a csatornatetőt, a tapasztalatok szerint ez emelkedni akar. Van azért esély még arra, hogy visszamegy a csatornába, követem. Lehet, hogy még nem készült el az emelkedő diagonál és ATH-ra megy, de az is lehet, hogy rosszul értelmezem a mozgását.

LyondellBasell Industries (LYB)

A napos chart szerint a (B) hullámtól egy impulzus indult lefelé, utána azt visszakorrigálta. Ha ez egy (C) lesz, akkor most kell a legdinamikusabban esnie egy harmadik hullámmal. De lehet diagonál is, vagy akár egy hármas, és akkor nem ABC a szerkezet, hanem WXY. Kiderül.


United Parcel Service, Inc. (UPS)

Pont úgy mozgott, ahogyan vártam. Elérte a csatorna alját, és onnan fordult. Ha az eső szerkezet egy ABC, akkor a (C) hullámnak impulzusnak kell lennie, tehát nincs vége az esésnek, lesz még egy lokális alj. Egy gyorsjelentésre zuhat be, amikor elérte az aljat, ránéztem a számaira, nem volt kedvem venni. Még megvárom, hogy mi lesz belőle, impulzus és új alj, aztán elengedem.


Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése