2023. szeptember 16., szombat

Követett részvények - 2023. szeptember

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

Nincs változás.

Aflac Incorporated (AFL)

Ha helyes az ending diagonal elképzelésem, akkor most már nagyon a végén jár ez a formáció, a következő hónapban már egy esésről kellene beszámolnom itt. Várom, hogy mi lesz.



Bank OZK (OZK)

Pont nem azt csinálja, amit vártam, esik, és nem emelkedik. Ha a csatorna aljáig esik, akkor érdemes lehet belevenni.




Evercore (EVR)

Ez viszont a terv szerint mozog. A nagy B hullám lassan elkészül (ezt nem rajzoltam be, B az, ami a lokális aljról indult felfelé, a csatorna mutatja), már a C hulláma épül, annak is az ötödikje. Egy hónap múlva már esnie kellene.


Lockheed Martin (LMT)

Jaj, ez nagyon szépen esik, egy impulzussal lefelé, most kell még begyorsulnia és törnie a berajzolt csatornát. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg eléri-e a 320-as szintet.



LyondellBasell Industries (LYB)

Furcsa ez a B hullám, én már régen befejeztem volna, de most már megvárom, mi lesz belőle. Ha nem esik, hanem ATH-ra megy, akkor abbahagyom a követését.



United Parcel Service, Inc. (UPS)

Esik szépen, ha a csatorna aljáig lemegy, ott érdemes ránézni a fundamentumokra, hogy mit nem szeretnek a befektetők benne, és ha nincs nagy probléma (van pénze az osztalékra), akkor jó vétel lehet.



Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése