2021. október 15., péntek

Követett részvények - 2021. október

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Best Buy Corporation (BBY)

A 97-103 sávba várom, annál lejjebb csak egy nagy válság vinné szerintem. Ami majd jönni fog, de azt senki nem tudja, hogy mikor. Viszont megéri előtte is venni, stabil osztalékfizető.



Coca-Cola Company (KO)

Nagyon messze van még a várt 40 dolláros szinttől, nem tudom, mennyi idő kell neki, hogy elérje, már ha egyáltalán leesik addig. Nem biztos, hogy lesz kólám 2022-ben.



Community Trust Bancorp (CTBI)

Nem tud elszakadni egyelőre a 40 dollár körüli sávtól, de kivárom, mi lesz belőle, még ha éveket is kell bámulnom a grafikonját. 

Beszámoztam a legvalószínűbb szcenáriót a márciusi csúcstól, aztán majd eldől, hogy ez egy impulzus negyedikje, vagy egy hármas B hulláma.

Flowers Foods (FLO)

Új lokális csúcsra ment, igazítottam egyet a sávon. Nem tud esni, és persze majd akkor fog, amikor senki nem számít rá. De ezen az áron nem veszek belőle, majd a sáv alján, ha lemegy egyszer oda.



Intel Corporation (INTC)

Nem mászott vissza a sávba, ez ad egy kis reményt, hogy talán lemegy a várt 44 körüli szintig. De nem lennék meglepve, ha évvégén még egyszer visszanézne a sávba, és csak a jövő év elején esne ki rendesen belőle.



Kimberly-Clark Corporation (KMB)

Hát itt nem sok minden történt az elmúlt négy hétben. Gondolom minden osztalékbefektető hozzám hasonlóan a tövig rágta a körmét, hogy merre indul el az árfolyam, de hiába rágtunk, nincs irány. De majd lesz.


Lockheed Martin Corporation (LMT)

Egyelőre megy felfelé, aztán majd kiderül a sávtetőnél, hogy tényleg megcsinálja-e a (B) hullámot. Szerintem igen, és ha onnan tényleg leesik 300-ra, akkor nagyon jó vétel lesz.



Sysco Corporation (SYY)

Óriásit korrigált a (B)-ből indult impulzus után, a 78,6%-os fibó szintig. Innen már nem szabadna tovább emelkednie, ha mégis megteszi, dobhatom ki az elképzelésemet.



Ha támogatnád a munkámat, a Patreonon megteheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése