2021. szeptember 16., csütörtök

Követett részvények - 2021. szeptember

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Bank OZK (NASDAQ:OZK)

Nincs változás, sőt, ha így folytatja, akkor még októberben is ebben a negyedik hullámban lesz, a háromszögben. Mese nincs, ki kell várni, mi lesz vele.



Coca-Cola Company (NYSE:KO)

Nagyon távolról szemezget a célzónával, az egyetlen pozitívum, amit mondani tudok a mozgásáról, hogy most legalább nem csinált új lokális csúcsot. Várni fogok rá, kólát nagyon érdemes tartani a portfólióban, csak nem mindegy, milyen áron szállunk bele.


Community Trust Bancorp (NASDAQ: CTBI)

Ami a márciusi csúcsról indult lefelé, az leginkább egy impulzus lehet, ami azt jelenti, hogy utána jönnie kell egy hármas szerkezetnek felfelé, utána megint egy impulzusnak lefelé. De hogy ez az egész egy nagyobb emelkedés negyedik hulláma, vagy egy leading diagonál, ami viheti akár majd ATH-ra is jövőre, azt nem lehet tudni. 38 körül azért érdemes lehet vételre.

Flowers Foods (NYSE:FLO)

Eseget, de még nagyon sok lehetősége van esni, semmiképpen nem vennék itt bele, érdemes várni egy sokkal jobb vételi lehetőségre.



Intel Corporation (NYSE:INTC)

Menne vissza a csatornába szegénykém. Ha sikerül neki, akkor akár 70 fölé is emelkedhetne, mert az, amit C-vel jelöltem, csak egy hosszabb korrekció első hulláma lehet. Itt is, mint sok más papírnál az látszik, hogy nagy emelkedésre már nincs erő, de esni sem tudnak. Minden bizonytalan, hosszan korrigál a legtöbb papír, néhány kedvenc meg emelkedik és viszi magával az indexeket.

Kimberly-Clark Corporation (NYSE:KMB)

Az (X) hullámot áthelyeztem, így a gyertyák száma jobban illeszkedi a (W)-hez. Mindkettő több mint 6 hónapig futott, sőt az (X) még talán mindig fut, emelkedhetne még akár 147-152-ig is. Az (Y) se lesz gyorsabb, ha egyszer majd elindul.


Lockheed Martin Corporation (NYSE:LMT)

Ezen a szinten akár érdemes is lehet vásárolni, mert 10-15%-ot innen simán emelkedhet, és közben osztalékot is fizet. Ehhez az kell, hogy ne essen 321 alá, mert akkor ez az elképzelés rossz.



Sysco Corporation (NYSE: SYY)

A legvalószínűbb, hogy most még annak az impulzusnak a korrekciója fut, ami a (B) hullámból indult el lefelé. Egy darabig még itt fog mozogni, aztán egyszer csak meg kellene indulnia lefelé és kiesni a csatornából. De az hónapok múlva lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése