2021. augusztus 16., hétfő

Követett részvények - 2021. augusztus

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Bank OZK (NASDAQ:OZK)

Még mindig egy negyedik hullám futhat, ami talán egy háromszög. Nagyon lassú, ennek a közepe még külön lehet egy kis háromszög, akár még 2-3 hónapig is itt sávozhat az árfolyam. Utána fel, aztán majd kiderül, hogy ez az egész milyen nagyobb mintába illik bele.


Coca-Cola Company (NYSE:KO)

Ismét új lokális csúcsra ment, nem tud esni. A csatornát megint az új csúcshoz igazítottam. Egy B hullám ATH-ra is mehet, szóval nem tudom, hol lesz a vége. RSI 66 alatt maradt egyelőre, és nem is biztos, hogy fölé megy.


Community Trust Bancorp (NASDAQ: CTBI)

38-on akartam venni, de nem teljesült a vételi megbízásom. Lehet, hogy egy időre lemaradtam róla, kár érte, mert osztalékot is emelt időközben. Mindegy, még próbálkozom venni belőle.



Flowers Foods (NYSE:FLO)

A május végi lokális csúcsról való lefordulás egyelőre egy zigzagnak néz ki, nem impulzus. Ebből még sokminden lehet, ha marad a lefelé irány, akkor leading diagonal, ha új lokális csúcsra megy, akkor csak egy korrekció volt, és később fordul.


Intel Corporation (NYSE:INTC)

Újra kiesett a 12 éve felfelé tartó csatornából, de nehéz megmondani, hogy milyen szerkezet fut. Egyelőre arra szavazok, hogy az elkészült ABC után jön egy újabb ABC, és ez egy összetett alakzat lesz. 44 körül vennék belőle, ez nincs olyan nagyon messze.



Kimberly-Clark Corporation (NYSE:KMB)

A WXY még igaz lehet, sőt, ahová az X-et rajzoltam, az lehet, hogy még csak az X első hulláma volt és majd csak most fog elkészülni a teljes X hullám. Ez is korrigál, nincsen nagy mozgás.



Lockheed Martin Corporation (NYSE:LMT)

Kicsit esegetett, de azt szinte kizártnak tartom, hogy marad a lefele irány és eléri a célzónát. Az [a]-nak jelölt hullám egy impulzus volt, és a 3-3-5-ös szerkezet miatt az akár lehet egy flat C-je is, de ahhoz meg a B nem ment elég mélyre. Ki kell várni, majd eldől, mi lesz itt.


Sysco Corporation (NYSE: SYY)

Az első komolyabb korrekció a lokális csúcsról történő esés óta, ideje volt. Ha a (B) fölé (86,73) menne, akkor nem jó az elképzelésem, de addig igaznak gondolom. Mehet még föl, de a legvalószínűbb, hogy nem lesznek nagy mozgások a következő hetekben. Aztán utána egy komolyabb esésnek kellene jönnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése