2016. július 1., péntek

DAX

A héten 16 CFD-t kötöttem, mind pluszos volt,  85% fölött van az átlagom, 141 a totál kötésszám. Van egy beragadt shortom is 9516-ról, hogy ne legyen olyan szép a kép, de egyelőre nem fáj, mert ha zárnom kell, akkor is pluszban leszek, annyit kerestem az onnan való felmenetellel. Viszont lesz még egy le, és erősen hiszem, hogy ezt a shortot is pluszban tudom majd zárni.

H4-en látszanak a részletek. A Brexit-pánik az alj, ott volt a vége egy triangle-nek, ami egy (B) volt. Utána volt egy impulzus felfelé, majd azóta is annak a korrekciója fut. Ez egy expanded (esetleg running) flat lesz, aminek a (b) hulláma az (a) kiindulása fölé ment. A trend nagyobb TF-en felfelé mutat, és annyira erős, hogy a korrekció közepe, ami szintén trendirányú, megy, mint az atom. De a formája nem tiszta impulzus, kicsit bizonytalan, ezért gondolom, hogy egy B-ről van szó. Aki a Brexit-pánik alján bevásárolt, az hamarosan realizálni fog, és ez elindít majd egy olyan esést, ami befejezi az egész korrektív alakzatot.

Ha expanded flat lesz, akkor a (c) 9161 és 9213 közé fog megérkezni (elvileg ez a gyakoribb hullámforma), ha running flat lesz, akkor a 9213-at nem éri el. Én arra készülök, hogy a 9351-es rést mindenképpen betölti.

A (b) még nem biztos, hogy készen van, a (b)/c egy impulzus, aminek még lehet egy utolsó hulláma fölfelé, M15-ön látszik, hogy elfér még egy kicsi hullámocska ott. De ha a mai 9805 volt a teteje, az se lesz baj. A jövő hét az elég valószínű, hogy bearish lesz.

Utána pedig el kell készülnie a [B]/(C)-nek, ami az utolsó hulláma a [B]-nek, mert a [B]/(B) egy háromszög volt. 10550 az egy jó érték lenne neki. És aztán egy újabb le, az lesz a [C], 8000 környékére. De addig még vagy százat kötök.

H4:

H1:

M15:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése