2024. augusztus 16., péntek

Követett részvények - 2024. augusztus

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

Semmi.

Altria (MO)

Úgy tűnik, tartósan a csatornatető fölött van, lehet, hogy így is marad és elmegy akár 65-ig. Ott lehet, hogy eladom a legdrágább vételeimet, az átlagomat az javítja, keresek egy kicsit, és veszek majd belőle, ha beesik újra. Egyelőre nem látom bele az éveken át tartó emelkedést.



Genuine Parts Company (GPC)

Simán lehet, hogy nem egy C hullám jön lefelé, hanem egy Y, és akkor még felmegy 155-re, és majd csak onnan jön a 115. Lassú és szenvedős.




The Hershey Company (HSY)

Egyelőre még a csatornában van, ha esni akar, ott is marad. Ez is lassú, mint a fene.





Home Depot (HD)

Miért pont ez esne gyorsan, amikor a többieknek se sürgős, ugye?





LyondellBasell Industries (LYB)

Erre ránéztem naposon is, mert ebből szeretnék venni először, ha új részvényt rakok végre megint a portfóliómba. 1212 esésnek néz ki, ami eddig lejött, ha így van, akkor most gyorsan és nagyot kellene jönnie lefelé.



McDonald's Corporation (MCD)

Naposon az A-tól indult emelkedés egy impulzus, most futhat az ötödik hulláma. A jövő héten esnie kellene, aztán megint egy impulzus, ha jó az elképzelésem. És majd csak utána jön a C, szeptember végétől talán.



Robert Half International Inc. (RHI)

Július végén elérte a célárat, 57-ig esett le, gondolom akkor, amikor jelentett. Ha lenne pénzem, elolvasnám a jelentését, és ha tetszik, akkor, ha 65-ig elmegy, belevennék és tartanám 80-ig. De most csak nézem, hogy mit csinál.



Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése