2015. november 5., csütörtök

RWE, Eon

Régóta várom már, hogy RWE befejezze a B hullámot, és induljon meg a C, amit majd jól meg lehet lovagolni. Bár a naposon úgy tűnhet, hogy már elindult a C, és a B-nek vége lett 10.29-én, az órás chart mást mutat:

  • Az a hullám (és az "a" itt névelő", nem számozás), ami 10.29-én véget ért, elég egyértelműen hármas szerkezetű.
  • A B első hulláma, az [a], ami 10.12 és 10.14 között futott, egy impulzus volt. A B tehát egy zigzag, aminek az utolsó hulláma impulzus lesz majd. Mivel nem volt még záró impulzus, a B nem készült el.
  • A [b] of B egy triangle lehet, amiből eddig 3 zigzag futitt el. A 10.29 - 11.04 közötti hulláma is hármas (zz), nem impulzus, szóval nem flat, és nincs vége.
  • Most fut a negyedik hulláma lefelé, aztán még jön az ötödik fel, és akkor lesz vége a [b]-nek. 
  • Utána jön még a [c] of B újra le, és csak mindezek után lehet keresni a jó beszállót.
Vagy az Eonba veszek bele, ki tudja. Azt egyébként máshogy számozom, és majd elválik, melyik az igazi. Egyrészt egy trendszinttel elcsúsztatva, hát így alakult, nem fogom egyiket se újraszámozni. De ami a lényegi különbség, hogy Eont lehet úgy számozni, hogy előrébb jár, mint az RWE, és ott már a [c] of B fut, a [b] befejeződött. Egyébként nagyon hasonlóak, és szerintem ugyanúgy mozognak, szóval az egyik számozása lesz igaz a másikra is, de most van két alternatíva, amit két külön papíron számozok.

RWE napos:

RWE órás:
Eon órás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése