2016. szeptember 24., szombat

OTP

Nehéz fogást találni az OTP-n, de azért próbálkozom folyamatosan. Nem lenne rossz, ha forintban is tudnék kereskedni, és nem csak a DAX CFD hozná a pénzt. De nehéz, és talán azért, mert türelmetlen vagyok. Lassú ez a papír, a DAX-hoz képest mindenképpen.

A D1 charton az látszik, hogy a 06.27-től indult emelkedést egy impulzusnak számozom. A w(iv)-et bejelöltem, de az ideiglenes Elliott-i trendcsatornát nem metszette az árfolyam. Vannak ilyen négyesek, bár sokkal ritkábbak, mint azok, amik a trendcsatorna alá szállnak.

Mi van, ha az az alj, amit én (iv)-nek jelöltem, csak a (iv)/a volt? Aminek az a következménye, hogy a 09.19-i csúcs nem egy ötödik volt, hanem csupán a korrekció trendirányú B hulláma. És most csinálja a C-t, ami vagy a (iv)/a alá megy, vagy nem, attól függően, hogy running vagy expanded flat a w(iv). Az eddigi mozgás alapján egyébként expanded lesz, és 7228 alá megy.

A jövő héten esnie kellene, mert egy C hullám indult meg lefelé. Nem tudom, hogy jön össze a DAX-szal, annak meg emelkednie kellene. Meglátjuk.

Következtetés: a shortokat tartom, de nem túl agresszívan. Ha pluszban ki tudok szállni, akkor zárok. A longok pedig jók lesznek hosszabb távon. És ha a shortokat pluszban tudom zárni, akkor bővíteni is fogok. Ollé!

D1:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése