2016. szeptember 17., szombat

OTP

Pénteken a második hitelminősítő is befektetésre ajánlott kategóriába rakott minket, tehát elvileg meg kéne indulnia az árfolyamnak. De minél többet nézem a chartokat, annál inkább lefelé gondolom, már a jövő héten is. Hétfőn biztosan lesz egy 100-200 pontos fel, de nekem egy kicsi lefelé még hiányzik, mielőtt a 8000 közelébe menne.

Visszatértem a nagy TF-hez, onnan nézve egyszerűen mozog az OTP. Meg segítséget is kaptam. A W1 számozása most jónak tűnik. A legnagyobb kérdés, hol lesz vége a w[v]-nek. A TS10 KO-ja 8076, azt simán elérheti..

A H1-et azért fontosnak tartom, mert a végéhez közelít egy ötös szerkezet, és jó lenne tudni, hogy mikor fordul, különösen azért, mert több a shortom, mint a longom.

A H1-re berajzolt csatornák szerint még kellene egy lefelé kör, hogy az ideiglenes csatornából lefelé kitörjön az árfolyam, az jelezné azt, hogy most a (iv) hullám fut. Eddig volt egy zigzag lefelé, de ez inkább egy A hullám, mint a komplett korrekció. Bár a felminősítés miatt az is lehet, hogy rövidke volt a négyes. Előfordul, hogy nem töri az ideiglenes csatornát. Meglátjuk.

W1:


H1:

1 megjegyzés:

  1. Tegnap és ma a short certik felét eladtam, és vettem longokat. Most egy kicsit több long certim van, mint short. Remélem, pluszosan fogok kijönni összességében belőlük.

    VálaszTörlés