2016. szeptember 13., kedd

OTP

Nem tudom eldönteni, hogy a mostani esés az már a nagy zuhé 7000 alá, vagy az utolsó korrekció, mielőtt még megcsinálja a 7700-et. De esni fog, abban eléggé biztos vagyok:

  • D1-en az első verziót rajzoltam be. A 7565 volt a running flat (b) hullámának a csúcsa, és a (c) már elindult, ami leviszi 7000 alá, de a 6180-at nem elérve. Ezzel a verzióval az a baj, hogy szebb lenne, ha a (b) magasabban zárt volna. A running flat B-je általában 10%-nál is többet megy az A kiindulása fölé, ez is mehetett volna még egy kicsit.
  • H1-en azt jelöltem, hogy még a running flat (b)-je fut (ami egy zigzag), és a (b)/c/[4] a mostani korrekció, utána lesz még egy új csúcs. A (b)/c pedig egy ending diagonal, zigzagokból áll. A c/[5] még az utolsó felfutása lesz, szintén egy zigzag. És utána bezuhan.
Certiket tartom, a kevés longot és a sok shortot is. Ha a kettes opció az igaz, akkor a longokat hamarosan dobom, és a shortot csak utána. Ha az egyes, akkor a longot sokáig fogom melengetni. A kiütésétől nem tartok, az nagyon messze van.

D1:

H1:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése