2016. március 25., péntek

OTP

Nem sikerül tegnap leszúrnia a céláramig, ma és hétfőn pedig szünnap van a BÉT-en, nem túl jó a helyzet. Ezeket sikerül kihámoznom a chartokból:

D1-en kicsit ráközelítve a jelenre az látszik, hogy a 02.09-én indult impulzus harmadik hulláma véget ért, most a w[iv]-ben vagyunk. Ezen a TF-en az is lehetséges, hogy már vége is a w[iv]-nek, 6645 volt az alja. Ha RSI egy kicsit lejjebb lenne, akkor ez nagyon valószínű verzió lenne, így azért még egy piros gyertyát várnék egy új lokális aljjal.


h1-en a (c) nem tűnik impulzusnak, ha az egy hármas, akkor még nem ért véget a [iv], és vagy még a (b) fut (triangle), vagy valami összetett szerkezet lesz a végén.


m15-ön a 6645-ös aljat kétféleképpen jelöltem, (c) vagy (c)/iii. Ami onnan indult, az vagy egy negyedik hullám, egy háromszög, de akár egy leading diagonal is lehet. Majd kedden kiderül.


m5 inkább azt mutatja, hogy a (c) még nem ért véget, egy nagyobb korrekció volt csak, aminek nincs meg a párja. A hullám legutolsó része a legmeredekebb, ezért az egy hármas lehet, nem pedig befejező ötös. Viszont ha így van, akkor nem túl hosszú ötös jöhet, 95 pontnál kevesebb, mert ez a kis impulzus ennyi volt, és hármas nem lehet a legrövidebb. Második viszont, hogy akár az is lehet, hogy a végleges Elliotti trendcsatorna (kék) metszése utáni részben lefutott ez a várt ötödik hullám, egészen mikro méretben. Ami pedig utána van, az egy leading diagonal. Nagyon aránytalan, de elméletileg lehetséges, és akkor a (c) egy csonka ötössel fejeződik be. Ezt kékkel számoztam.


Ha kedden 6706 fölé megy az árfolyam, akkor nem érdemes várni további esésre, el fogom adni a certiket kb. 6-7%-os pluszban. Mehet persze még lejjebb, de akkor valami összetett szerkezet készül, amiben nem érdemes dagonyázni.

Ha nem megy fel, akkor várok, és a felét megpróbálom eladni 950 körül, 14%-os haszonnal. A másikkal így bátrabban várom ki a jövőt.

1 megjegyzés:

  1. 6714-en nyitott, dobtam is két részletben a shortokat, 903 és 881-en. 7%-ot kerestem, RR = 0,29.

    VálaszTörlés