2016. november 3., csütörtök

OTP

Nagyon megy felfelé, ötödik hullám, annak is az ötödikjében, szép. Az egyetlen kérdés, hogy kiütik-e a certimet, mielőtt korrigálni kezd.

H1-en akár már az (v)/v is futhat, bár a négyest a berajzolt ideiglenes csatorna nem igazolja, nem volt kitörés. Ha pattog még egy kicsit 7900 - 7700 között, akkor persze ki fog törni. Ha nem, akkor egy kicsi négyes volt, előfordul az ilyen. Az biztos, hogy ha vége az emelkedésnek, akkor a 6200 - 7000-es tartományba visszamegy, és én ott shortban akarok ülni. A kérdés csak az, hogy milyen certiben.

Nagy szívás lesz ez az örök longban hívőken. Vagy nekem, ha félreértem a helyzetet, és az OTP mostantól csak felfele megy.

D1:

H1:

2 megjegyzés:

  1. Még augusztusban csináltam ezt a havi LOG(!) chartot, mert meg akartam érteni nagy tf-en mi megy éppen felfelé:
    http://kepfeltoltes.hu/view/160810/otp_m1_log_20160810_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://kepfeltoltes.hu/view/160810/otp_m1_log2_20160810_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Ez a számozás 8338-ig valid, addig mehet fel a B/C/3 mint imp.
    Egy havi BuSS fut éppen rajta, ettől van ekkora ereje, de ez kereskedhetetlen TF.
    De! Ez a számozás egy C imp, amit simán beszámozok ED-nek, mivel gyanúsan sok 3-as van benne és nehéz imp-nek számoznom itt-ott.
    ED-ről pedig tudjuk, hogy mit mondott R.N.Elliott: ha elindul akkor elmegy a kiindulási pontig meg egy kicsit tovább.
    Ami még aggaszt az a bux index, főleg az RSI képe, és hogy itt bizony látom a 3-asokat az ED-ben (ami pedig az OTP-s imp elképzelést gyengíti):
    http://kepfeltoltes.hu/161104/bux_m1_20161026_www.kepfeltoltes.hu_.png
    ------
    OTP-hez még annyit, hogy a shortosok nagyon lecsökkentették az állományokat idén májusig és azóta nem is léptek semerre.
    A Maverick teljesen kiszállt, a Marshall/Lone Pine/Lansdowne pedig lement 0.3-0.4-ig (6500-7000-es zónában szálltak ki, amikor Csányi papa beszállt, tehát árfolyam szempontjából nem messze).
    Forrás: https://kozzetetelek.mnb.hu/short_selling/lekerdezo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó volt nagyon az augusztusi rajzod, ha jól emlékszem, nekem az segített anno kicsit tisztába rakni az OTP-t, előtte nagyon túlbonyolítottam.

      De ED-ben nem hiszek itt. Annak sokkal szigorúbbak a szabályai, mint az LD-nek, muszáj zigzagnak vagy zz-re felbonthatónak lennie minden hullámának, és amit te (i)-nek jelölsz, az nagyon impulzus. Inkább egy ritka impulzus, ahol nem a harmadik hullám a legerősebb. Vagy nyúlik, 1212 van, és akkor kiüti a plafont az árfolyam, de ebben egyáltalán nem hiszek.

      A havi BuSS-t észre se vettem, mondjuk nem is keresem ilyen TF-en. Viszont a csúzlik általában a véget jelzik, szóval igen, itt a w3 vége hamarosan.

      Törlés