2016. november 16., szerda

OTP

Végre van értelme nézegetni az M15-ös chartokat is, mert azt hiszem, értem, ami történik. Ritka dolog ez, elég csak az idei certis OTP-s veszteségeimre gondolnom.

D1-en a w[v] elkészültét várom. Ez egy olyan impulzus, aminek az ötödik, és nem a harmadik hulláma lesz a leghosszabb.

A H1 chart a legfontosabb, ez mutatja, hogy azért nincsen még készen a w[v], mert az ideiglenes Elliott-i csatornából még nem lépett ki az árfolyam. Akárhová teszem a iii-at, nem lesz olyan korrekció, ami kilép az i-iii összekötését a ii-re tükrözött csatornaaljból. Ez aztán jól hangzik. Szóval a iv az valahol a csatorna alatt lesz majd, és a jellegétől függ, hogy mennyire alatta. Vagy flat, vagy triangle lesz a iv hullám.

M15-ön a iv hullám első hullámát számoztam. Submicro trendszint, ez alá csak Cousteau kapitány asszisztálásával mernék merülni. Ez az első tag egy flat volt, jól látszik a 3-3-5 tagolás. És mivel nem lépett ki a H1-en berajzolt csatornából, ez nem egy kész korrekció, hanem annak csak az első tagja.

Ma meg akartam lépni a kis long lehetőséget, mert jól látszódott, hogy elkészült a flat. De pár forinttal lemaradtam a beszállóról, és mivel ez egy rövid felmenetel lesz, nem erőltettem.

Mit várok:

  • D1-en RSI-nek 50 közelébe kellene kerülnie a korrekció során.
  • H1-ön RSI nem megy 66 fölé, előtte fordul, és megy 50 alá. Valahol 60 körül fogom nézegetni a short beszállót.
  • M15-ön RSI csinál egy bull sávozást. Lemegy 50 alá, utána fel 66 fölé.
  • Árfolyamra lefordítva: ha a iv egy flat, akkor holnap esik egyet 8000-ig, utána felmegy 8100-ra, és onnan lehet egy shortot indítani, mert esik 7800-ig. Ha nem flat, hanem háromszög a iv, akkor nem 8100-ig megy fel, hanem feljebb. És nem értékben korrigál, hanem időben. Ami azt jelenti, hogy ugyan ki fog lépni a H1 csatornából, de csak azért, mert telik az idő, és kioldalaz belőle. A hsz hullámait certivel nem érdemes megjátszani. Ha ez lesz, akkor ki kell várni egy aljat 8000 körül, és onnan longba lépni 8500-ig.
D1:

H1:

M15:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése