2016. június 15., szerda

OTP

Kedden fordult, és ma is hatalmasat ment. Lehet, hogy a saját részvény vásárlás miatt, de végül is mindegy. Az a lényeg, hogy most megint longos:

  • A tegnapi 6286 az vagy a w4 alja volt, vagy a korrekció első összetett hármasa, egy W alja.
  • Onnan nagyon erős impulzus megy felfelé, egyáltalán nem biztos, hogy ma vége volt. Majd ha megcsinálja az első korrekciót, akkor lehet következtetni a mozgásra és a hullám végső méretére.
  • Vagy egy zigzag lesz (és akkor egy X), vagy egy impulzus (akkor pedig a w5), aminek ez a kétnapos felmenetele csak az első hulláma volt.
    • Zigzag: most tart az 50%-nál a retracement, ha ez a zigzag A-ja volt, akkor lesz egy korrekció kb. 6580-ig, utána pedig irány a 7000.
    • Impulzus: ha ez csak az első hulláma volt, akkor simán felviheti a w5 7400 fölé.
Ha meglesz az első értelmes korrekció (eddig csak nagyon kicsik voltak, az impulzus nyúlt, magát az impulzust nem korrigálta semmi), akkor lehet majd csatornát rajzolni, és belőni a szinteket zz-re vagy w5-re. Most nagyon úgy fest, hogy nem fogok bukni a long certiken.

D1:

H1:

3 megjegyzés:

  1. Szia Zarta!

    Akkor tegnap megvolt a korrekció zárásban 6590-nél és innen az irány fel 7000 környékére, tehát mától long?

    VálaszTörlés
  2. Simán lehet, hogy igen. De az mindig benne van a pakliban, hogy ez a hármas szerkezet nem a korrekció volt (ABC), hanem csak az A, ami maga is egy hármas. RSI H1-en mindenesetre jól mutat. Ha 6850 fölé megy, az lesz egy megerősítés a longra.

    VálaszTörlés