2016. június 2., csütörtök

DAX

Volt 05.24 óta 7 darab trade-em, néhány long és short, jól belőttem az irányokat. Két shortom még nyitva van, azokat rosszkor nyitottam, de elég nagy SL-t használok, egyelőre nincsenek veszélyben. Az egyiknek a felét zártam is pluszban, mert kipróbáltam Stef javaslatát, tényleg lehet MT4-ben a pozíció tetszőleges részét zárni, nem csak az egészet. Nagyon bearish a kép számomra, szóval várok még, ha már napon keresztül tartom őket, akkor nagyot akarok kaszálni.

A 05.31-es csúcsot jó darabig nem fogja meghaladni, most egy nagyobb esés következik, egy impulzus. Ennek volt meg az első hulláma, és ma talán be is fejezte a w2-t 10250 körül. Egy jó kis hármas kellene most lefelé, egyre gyorsulva, elsőnek a 10125-ös rést betöltve (8:00 - 22:00 között van nyitva a piac, ahol kereskedem a DAX CFD-t, 7x24-en gondolom nincs rés). Valahol a résbetöltés előtt akarom zárni a shortokat, biztonságos helyen. Aztán majd nyitok újakat, ha a trend igaznak bizonyul.

DAX CFD statisztikám egyre jobb, 78% a nyerő tradek aránya 86 darab után. 100-nál pezsgőt bontok.

M15-ön a csatornák nagyon látványosak, ráadásul 50%-ot korrigált vissza a w2, holnaptól eshet. Persze simán benne van még valami kacifántos emelkedés, a w2 nyúlása, de csak esni fog, hát mire emelkedne.

H1:

M15:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése