2016. június 13., hétfő

DAX

Ma megvolt a századik (meg a százegyedik) kötésem DAX CFD-ben, jubiláltam. 100-ból 80 volt nyerő (101-ből meg 81). Emberfeletti eredmény, amit csakis a hihetetlen tudásomnak és a páratlan akaratomnak köszönhetek. Kár, hogy a szemem sarkából látszanak a Richteres és OTP-s long certijeim, de hát azokat csak azért vettem, hogy időnként visszarángassam magamat a földre.

A másik nagy lépésem előre, hogy az MT4-en megtanultam, hogyan kell az RSI sávokat kiszínezni, így sokkal jobb, köszi Stef.

És akkor.

Úgy beesett a DAX, hogy a végén még bejön az a verzió, hogy egy óriási [C] fut egy ideje, egy impulzus. Két H1-et rakok fel, az egyiket összehúztam annyira, hogy a nagy kép látszódjon. Ha a kék csatornát átszakítja erővel, és jelentőse alámegy, akkor van ennek esélye. Ez még nem most lesz, mert az az impulzus, ami 06.07-indult lefelé, lassan véget kellene, hogy érjen. Mondjuk 9770 környékére visszamehetne egy korrekció, egy résbetöltés. És ha onnan tovább esik, akkor már a 9000 se tartaná meg. Ha tényleg kilépnek az angolok az EU-ból, akkor jöhetne egy ilyen szakadás.

RSI a naposon már a bear zóna határán. Kisebb TF-eken már rég bearish, és még óráson is lement 20 alá, ott meg már eladási klimax és pánik van. M15 szerint már beleférne megint egy kis emelkedés, itt RSI-nek 50 fölé kellene mennie, mielőtt tovább esik.

Jut eszembe, van egy kicsi TL74-em még, mert certizgetek néha a DAX-nál is, hát az ki lesz ütve. Rontani fogja a statisztikámat rendesen, ha tényleg korrigál egy kicsit, akkor inkább eladom bukóban. A CFD sokkal jobb.

H1 nagy:

H1:

M15:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése