2017. július 5., szerda

OTP

Múlt hét csütörtökön és pénteken vettem TL20-at, lehetett volna pár nappal későbbre időzíteni, még csak most vagyok nullán, mert a hét elején még esett.

Napos: a számozás változatlan. A w(iv) utáni ötödik hullám, a w(v) már nem egy izmos impulzus, a harmadik hulláma nem tört ki a Kennedy-csatornából. Egy darabig azt hittem, hogy megcsinálja a kitörést, 06.13 és 14-én erőt mutatott, de aztán lelankadt. A megindulás miatt gondoltam először, hogy van még a (v)/iii-ben emelkedés, de nem volt. RSI divergencia már a naposon is mutatja, hogy a iii harmadikja és ötödikje is megvolt, ami 06.22 után kezdődött, az már az (v)/iv.

H4: a divergencia itt is megvan a iii hullámban. A (v)/i csúcsa 8963 volt, a (v)/iv 8960 volt, átfedés van, emiatt ez ending diagonal. Bele lehet erőltetni, de nagyon nem érdemes számozni a részleteket.

H1: nem vesződtem az ED számozásával, maradt, ahogy eredetileg impulzusnak csináltam. Csak a (v)/iv az érdekes itt, elkészült egy flat. Ha nem lesz összetett a iv, akkor most már az (v)/v fut.

9410 és 9395 a két csúcs, amit meg kellene haladnia, de elég gyenge ez a [iii]/(v), és a vége, a [iii]/(v)/v mitől lenne erős. 9300 felett már elkezdem adni a certiket és keresem a fordulót. Ott már végre érdemes lesz shortolni, de csak ha lesz szignál, nem ész nélkül.

D1:

H4:

H1:

2 megjegyzés:

  1. El is adtam az első adagot 3751-en, 5% felett kerestem rajta.

    VálaszTörlés
  2. Zártam is mindent, 3902 volt a max, majdnem 8% kasza. Kis pihi, megnézem, merre tovább.

    VálaszTörlés