2017. július 6., csütörtök

Richter

Van két verzióm is a hosszú feljövetelre, most az egyiket rakom be D1-en. De nem is a hosszú és kiismerhetetlen felmenetel a lényeg, hanem az, ami utána következik. Hogy tudniillik mi jön le a 7296-os ATH-ról. Kezd ugyanis impulzusnak kinézni.

D1-en nagy gyertyával és forgalommal lépett ki a Kennedy-csatornából. Előtte ugyan volt nagyobb gyertya és forgalom is, de ez se volt rossz. Most szignifikánsan a csatorna alatt van. Holnap, de főként a jövő héten eldől, hogy merre tovább.

H1-en számoztam, de egyáltalán nem biztos, hogy ez helyes. LD az eleje, az i, aztán egy zz a ii, és most kellene egy erős iii. Ami ugyan elindult, de megtorpant.

Naposon RSI időtlen idők óta nem volt 34 alatt, egyszer pedig csak oda kell érnie. Most pont van erre lehetősége, nyár van, jön egy gyorsjelentés, ami után Erik beszél. H4-en már bearish.

Újabb shortot nem nyitok, de a TS08-akat még tartom. Longos jel sincsen, de keresem. Ha impulzus megy lefelé, akkor talán érdemes lesz egy gyors kört megjátszani, ha jön a iv. De csak óvatosan, érdemesebb inkább kivárni a végét, és utána megjátszani a teljes impulzus korrekcióját. Utána meg az újabb impulzust lefelé, de ez egyelőre álom csupán.

D1:

H1:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése