2016. október 27., csütörtök

OTP

Még hétfőn eladtam az összes TL20-at, 2100 volt a teteje, az egész csomagon 7,4%-ot kerestem. Korai volt az eladás, lehetett volna 10% feletti is a profit, de a Richter short certim mutatja, hogy nem érdemes feszíteni a húrt. Van egy kevés TS10-em, annak 8055 a kiütési ára, rezeg a léc. Olyan 8000-ig fog elmenni, mielőtt esik egy jót.

Naposon követhető a számozásom:

  • A 3/[v]/(v) hullámban vagyunk, és ott talán a iii végén. De az is lehet, hogy még csak a iii hullám harmadikjában, és egy kis ugrás még lesz felfelé. 
  • Utána a iv hullám korrigál egy kicsit, a 7528-at nem elérve. Ez az utolsó ötös határozottan impulzus, nem ED, ezért a négyes nem zárhat az egyes területén belül. Azt sem tudni még, hogy mekkorát korrigál. Inkább gyorsan, hirtelen leesve, vagy sokáig futva, és értékben kicsit.
  • Onnan indul meg az utolsó hullámocska, a 3/[v]/(v)/v. Ha ez nem üti ki a certit, akkor szerencsém van. Ha kiüti, akkor majd egy másik short certifikáttal kárpótolom magamat, mert innen esnie kell. A célár simán lehet az egyel kisebb trendszint négyese, és az 6160 volt. De a 6961-es rést mindenképpen illene betöltenie.

Ezt tervezem a közeljövőben:

  • Holnap veszek egy kicsi TS11-et, azt csak 8500 felett ütik ki.
  • Ezt nem tartom sokáig, megpróbálom a iv hullámot megjátszani. A ii hat napig futott, a négyesek hosszabbak szoktak lenni. 
  • Ha nem sikerül kis haszonnal eladnom, mert zárási időben csinál aljat, vagy eltűnik az árjegyző, akkor sem lehet nagy baj, majd eladom, ha a w4 beindul.
A Moody's november 4-én értékel minket, az négy kereskedésnyi napra van innen. Simán elképzelhető, hogy most megyünk lefelé pár napot, majd a Moody's felminősít, arra ugrik egyet az árfolyam, ez lesz a v hullám b hulláma, és utána esik tovább pár napig. Tipikus sztori, az alapok nem másnap kezdenek venni a felminősítés hírére, azt csak a kicsik csinálják, ők viszont hamar koppannak. Eddig legalábbis így volt.

November 11-én jön a gyorsjelentés, ott meg lesz valami jó eredmény, ami beindítja az utolsó, v hullámot. Aztán kifullad az egész, mert a nagyok realizálnak, a kicsik meg majd menekülnek, amikor rájönnek, hogy a 9000 az még messze van. Ott akarok komolyabb shortot nyitni, a gyj után pár nappal.

D1:

H1:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése