2016. október 21., péntek

DAX

A héten nem nagyon értem rá, csak hét kötésem volt a DAX-ban, két bukó, öt nyerő. Az eddigi 317 trade-ből 245 volt pluszos, 77,29% az átlagom. A payoff arányom javult, de még mindig alacsony.

Próbálom ezt a töménytelen korrektív szerkezetet úgy elrendezni, hogy ne sérüljenek a szabályok, hát elég nehéz:

  • Még mindig a shortos verziót tekintem az elsődlegesnek: 8700-ról nem egy ending diagonal jöhet fel, hanem inkább a korrekció folytatódik. Ezt majd az idő dönti el, mindegyik verzió benne van a chartban. A kereskedés szempontjából nincsen jelentősége.
  • A 10182-es aljtól az Y/[b] mehet fölfelé, aminek az utolsó hulláma, az Y/[b]/(c) egy ending diagonal lehet 10748-as csúccsal. A ma vacakolás már nem nagyon lehet a része ennek, mert akkor túl nagy lenne a diagonál ötödik hulláma, és ez ebbe a szűkülő diagonálba már nem fér bele. 
Hétfőn délelőtt nem kötök, megnézem, hogy mi lesz. Ha 10750 fölé megy, akkor nem ending diagonal futott, hanem valami más, ami még mehet egy kicsit felfelé. De akár longos, akár shortos a nagy kép, most egy esésnek kellene jönnie, mivel a hármasok végére hiányzik a záró impulzus. Szóval a jövő héten inkább short az irány.

H1:

1 megjegyzés:

  1. Én is a shortba gondolkodom, sőt pozim is van a tegnapi vacakolásba harmadát 0-ba zártam 2/3 fút tovább naposon ott egy ék is 10200 körüli cél árral lehet korai a short mivel ékből akár még 50 pontot is kiszúrhat 800 környéke egy short csapda, meglátjuk.

    VálaszTörlés