2016. október 11., kedd

EON

Azt gondolom, hogy fordult az Eon, és most lesz egy komolyabb emelkedése. A Uniper leválasztása indította el az utolsó, ötödik hullámot, és kicsivel 6 EUR felett volt az alja. 7,15, 7,1 és 6,6-ról vannak csomagjaim, befektetésre vettem őket. 9-10 EUR körül szeretnék kiszállni belőlük.

W1:

A hetes chartot csak azért raktam fel, hogy látszódjon a nagy kép. Egy impulzus érhetett véget, és most annak a korrekciója kezdődhetett el (és ez azt jelenti, hogy lesz még új alj a korrekció után), vagy egy nagy szerkezet C hulláma ért véget, és elindult az emelkedés. Nem igazán lehet ezt meghatározni, nincs olyan időtáv, ahol ezt követni lehetne. Ezért nem is akarok örökkön örökké részvényes lenni, mert benne van, hogy 6 EUR alá megy az árfolyam.

D1:

09.16-án fogott aljat az RSI, az árfolyam meg 10.06-án. Divergencia, jelölhet fordulót is. Minél magasabb a jobb lábnál az RSI érték, annál biztosabb a forduló. Az RSI alj 20 alatt volt, ehhez azért nehéz magas RSI-t csinálni a másik lábon (40-50 lenne a jó), de nekem így is tetszik.

H1:

Határozottan egy impulzusnak kinéző hullám indult meg itt, most járhatunk a w[iv]-ben, vagy a w[iii] nyúlik még. Az irány felfelé van.

A mozgás jellege és mértéke fogja meghatározni, mikor szállok ki. Valószínűleg egy csomagot dobok majd akkor, ha ez a hullám elég magasra jut.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése