2016. április 1., péntek

OTP

Változtattam a koncepción, a most futó 3/[v] nem impulzus, hanem ending diagonal. Nagy jelentősége nincs a változásnak, inkább csak ez illik jobban a tegnapi és a mai mozgáshoz.

Még egy kicsit menni fog fel hétfőn, bár már nem látok nagy erőt benne. Az m15-ön számoztam az ED-t, a legvégén járhatunk, az (v)/c-ben. Ha annak vége, akkor vége a 3/[v]-nek is. A 7000-et ez a hullám nem éri el szerintem.

Utána egy korrekció jön, a w4. A párja öt napig futott, a négyesek meg rendszerint kevesebbet korrigálnak, viszont tovább tartanak, szóval kis langyos ereszkerés lesz 6600 körüli aljjal, a w[v] alá saccolom kicsivel.

Onnan fel megint egy ötödikkel, ez lenne a w5. Ez fogja átvinni a 7000-et. Aztán még mindig van egy nagyobb ciklus, a w(4) és a w(5), de ezek annyira távoli és bizonytalan dolgok, hogy nem érdemes most foglalkozni velük.

RSI naposon, óráson és 15 percesen is bullish. Ha hétfőn még megy egy kicsit fel, m5-ön is az lesz. Shortolni nem fogom, most még öngyilkosság lenne, a longot meg már lezártam. Majd ha lefordul, és m15-ön bear lesz, akkor kis TS08 és sok TS09 boldog gazdája leszek.

D1: berajzoltam a jövőt.

m15: íme a jelen.

3 megjegyzés:

  1. Shortba léptél már OTP-ben és ha igen, akkor meddig szándékozol tartani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy léptem. D1, h1, m15, m5, minden szinten bull az OTP. Tilos shortolni. Lehet, hogy nem megy feljebb már, vagy csak picit, de nem jelzi semmi azt, hogy megindulna lefelé. Amíg m15-ön nem megy le RSI 34 alá, majd vissza 50 fölé, addig nem gondolok short-ra. Ha RSI megcsinálja ezt a sávozást m15-ön, és aztán újra 50 alá bukik anélkül, hogy előtte 66 fölé menne, akkor veszek short certit (pár egyéb feltétel teljesülése azért még kell).

      És majd addig tartom, amíg megy le :)

      Törlés
  2. Köszönöm a válaszod. Lehet, hogy ma feljebb megy a tegnapi DAX és S&P emelkedés után. Megpróbálom valamelyest figyelni, figyelembe véve amit az RSI-vel kapcsolatban írtál.
    Sok sikert.

    VálaszTörlés