2016. április 11., hétfő

OTP

7099-en megvolt a w3 teteje, most egy kis korrekció jön. Délután vettem TS09-et 1145-ért, olyan 6970 körül lehetett az árfolyam. Stop 964, ennél a certiárnál az árfolyam 7100 fölött van valamivel. Célár 1400 - 1500 között egyelőre, majd meglátom, milyen szerkezet megy lefelé.

Naposon már egy ideje a végleges Elliott-i trendcsatornát (kék) csak alulról érintette, ma elég látványosan letört. A h1 slingshot-ja elsült, az vitte fel 7099-ig az árfolyamot. Az pedig már a harmadik csúcs, ahol magasabb árfolyamtetőhöz alacsonyabb indikátorérték tartozik, a fordulat jele.

RSI m15-ön csinált egy sávozást a bearish sávok között, és miután újra 50 alá bukott, megvettem a certiket.

A reggeli 7099-ről egy impulzus jött lefelé, ezek lehetnek belőle:

  • Ha a korrekció egy zigzag lesz, akkor ez az impulzus lehetett az [a] hullám. Negyediknél a zz ritka, nem valószínű ez a verzió.
  • Ha egy óriási zz lesz a korrekció, akkor ez a hullám annak volt csupán az első hulláma. Ez igen valószínűtlen eset, ha így lenne, akkor nem is tudom, mit korrigálna és meddig esne le az árfolyam. Szinte kizárt.
  • Ha a korrekció első hulláma lesz egy zz, és a korrekció flat vagy triangle, akkor ez az impulzus az [a]/(a). Lesz egy kis korrekció felfelé, már el is kezdődött, és utána egy újabb impulzus lefelé. Onnan egy lassabb B, hármas szerkezettel, majd egy impulzus újra le. Ez a legvalószínűbb eset.
Most azt tervezem, hogy ennek a zz-nek a végén eladom a certik egy részét. Aztán hogy újraindítom a shortot, mert a B után esik megint, az majd elválik.

D1:

h1:

m15:

m5:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése