2016. április 19., kedd

DAX

Így mozog a DAX szerintem:

  • 02.11 óta a [B] hullámban vagyunk, azon belül pedig a [B]/(C)-ben. Ez a [B] egy zigzag lehet, ahol a [B]/(A) egy leading diagonal volt, a [B]/(C) meg egy impulzus. Remélem, van ilyen felállás.
  • A h1-en úgy jelöltem, hogy a (C)([iii] pont ma ért véget, de az m15-ön az látszik, hogy a (C)/[iii]/(v)/v elején vagyunk. Szóval még kell a v hullám, ami befejezi a (v) hullámot, ami pedig a [iii]-at fejezi be. 11000 alatt marad szerintem.
  • Onnan lesz egy korrekció, a [iv], és utána még egy felfelé hullám, az fogja befejezni a (C)-t, és ezzel a [B]-t. Világos.
CFD-vel ilyen nagy mozgásokat nem játszok meg, szigorúan daytradelek. Ha van egy jól beazonosítható helyzet, akkor azt megjátszom. Eddig volt 39 kötésem, 13 bukó, 26 nyerő, tökéletesen hozom a 66,6%-ot. Érdekes, 285 kötésem volt, amióta vezetem a statisztikámat (részvény, certi, CFD vegyesen), és ott 67,02%-os a nyerő arányom. Úgy látszik, ennyit tudok. Nem rossz, csak a risk and reward-ra kell vigyázni.

A chartokon fent vannak a csatornák. Általában a Kennedy a fekete, az ideiglenes Elliott-i a piros, és a végleges Elliott-i trendcsatorna a kék. Amikor az adott csatornát metszi az árfolyam, onnantól már egy másik hullámot keresek, és próbálom megjátszani, ha RSI is támogatja.

D1:

h1:

m15:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése