2015. november 20., péntek

Raiffeisen

Kéne egy jó számolás, hogy meddig tartsam a Raffit, és hol adjam el. November elején 16-os célárat határoztam meg, de most úgy néz ki, annál többet megy. A maximuma 19,87 alatt kell, hogy legyen, mert ha a számozásom jó, és most tényleg a w[4] fut, akkor az nem zárhat a w[1] területén. A w[1] alja 19,87-nél volt még 2013 novemberében. A kérdés,
hogy most milyen szerkezet épül.

Az a hullám, ami 09.29-indult, vagy az (A) első impulzusa volt (1 of (A)), vagy maga az (A), vagy A of (A), mert (A) nem impulzus, hanem zigzag (más nem lehet).

  • 1 of (A) volt, és az (A) egy impulzus. Ez nagyon magasra repítené az (A)-t, pláne utána a (C)-t. Nem igazán férne el a 19,87-ig rendelkezésre álló térben. 
  • (A) volt, és a w[4] ennek megfelelően egy zigzag, aminek már a (B) hulláma is elkészült. Ha a (C) egyenlő lesz (A)-val, akkor 17,5 körül lesz a w[4] csúcsa. Nem lesz résbetöltés 19,605-nél. Ez túl gyors lenne. A w[2] fél évig tartott, a w[4] nem lehet 2 hónapos.
  • A of (A) volt, mert az (A) egy zigzag. A vége ugyanoda kerül, mint az előző verziónál, 17,5 körül, de utána lesz még egy korrekció, és egy újabb megjátszható emelkedés, akár résbetöltéssel. Ez a legszimpatikusabb verzió, és időben is megfelel.
A harmadik opció alapján 17 most a célár. Ehhez először a 16-os ellenállást át kell átvinnie, ez az egymás után sorakozó zöld gyertyákat elnézve nem lesz nehéz. Utána eladom, jöhet a korrekció, és végül egy impulzussal fel a következő ellenállásig, 18,5-ig, amiben majd megint benne leszek.

RSI naposon nagyon bullish, és óráson is.

Napos:

Órás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése