2015. november 6., péntek

Erste

Nagy napja volt ez az Erstének, nem is tudom, mikor csinált ekkora zöld gyertyát, +9,35% egy nap alatt, de 10 felett is volt zárás előtt.

Majdnem a felét eladtam a pakkomnak 28,17-en, itt volt RR = 1. Menni fog még, abban biztos vagyok, de hétvége jön, és ki tudja, mi történik. Egy kis eladással mindig lehet csökkenteni az ingert, hogy rácsapjak a "Most adok el de mindent!" gombra.

+6,71%, nem rossz. A másik adag 10 felett fog hozni.

A mai kitörés megváltoztatta a helyzetet. Eddig azt gondoltam, hogy a most futó (5) hullám egy ending diagonál. Nagyon egyértelmű hármas szerkezetű hullámokból állt a mai napig, és úgy tűnt, hogy bizonytalan mindenki, mi lesz a papír sorsa. Még az is benne volt, hogy csonka lesz a w(5). Ma viszont kijött az Erste egy csodás Q3 jelentéssel, és utána a CEO még azt is bedobta, hogy jövőre emelnek az osztalékon. Ettől megőrült a nép, és venni kezdték nagyon durván. Ami azt jelenti, hogy eltűnt minden bizonytalanság a piacról, nagyon is impulzus lesz a w(5). Ami eddig futott, az csak a 1 of (5) volt, leading diagonal (hármas szerkezetek), és egy korrekció, a 2 of (5), szintén hármas. Most viszont a 3 of (5) indult meg, mint a gyufa, olyan egyenesen. Bőven a (3) fölé fog menni, nem lesz itt semmi csonka ötös.

A 30 perces charton megpróbáltam tükrözéssel kiszámolni, hol lehet a w3 vége. 27,25 körül volt először a legnagyobb forgalom, az 28,8-ra adja. De aztán 16 óra körül volt egy ennél is nagyobb roham, 28,1-nél. Ha ezt tekintem szimmetriapontnak, akkor 30,6 a célár. Majd meglátjuk, ez a szimmetria eddig bejött.

Napos:

Órás:

30 perces:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése