2015. november 25., szerda

DTAG

Változatlanul nem tudom, milyen hullám fut. Hetek, esetleg hónapok kellenek,hogy kitisztuljon a kép. Lehet, hogy lesz belőle egy hatalmas felmenetel, de az is lehet, hogy csak korrigálgat. Mindegy, rövid távon nagyon valószínű, hogy meglesz a jó kiszállóm.

Naposon RSI 63, már csak egy kicsi kellene neki 66-ig, a fenntartható bull sávig.

Az (5) of [3] fut, ebben eléggé biztos vagyok. Azon belül pedig mintha nyúlna a w3, bár ez nem egyértelmű. Két lehetőség van:

  1. A w(5) egy ending diagonal, és most annak fut az ötödik hulláma. Ez valahol az eredeti 17,5-ös céláramnál fog véget érni. 
  2. A w(5) egy megnyúlt impulzus, ahol az első és második hullám lefutott, és most a [iii] of 3 fut. A tegnapi 16,79-es alj nagyon belelóg a w1 területére, ezért vagy diagonál a hullám, ahol ez lehetséges, vagy egy kisebb trendszint korrekciója volt csak. A right look elve szerint ha egy hullám impulzusnak és zigzagnek is jelölhető, akkor - amennyiben a momentum nő a hullámon belül - impulzusnak illik tekinteni. Az órás charton a [i]-vel jelölt hullám pont ilyen, emelkedő RSI tartozik hozzá, ezért inkább impulzus. Ekkor viszont nem a w3, hanem annak csak az első hulláma. Bár jobban megnézve az RSI-t, benne van az is, hogy ez egy nagyon aszimmetrikus zz, és ahol a hullámon belül az RSI maximuma van, ott van a zz első impulzusának a vége. De ezt inkább félreteszem, mert a ma délutáni chart annyira gyufaszálas, zöld gyertyák egymás után, hogy valószínűbb az impulzus ([iii] of 3, a legerősebb emelkedés), mint valami gyenge diagonálocska. Majd meglátom, mi lesz a vége, és tanulok belőle.
A második verzió mellett teszem le a voksom egyelőre. Megnyúlt impulzus fut, aminek 17,5 felett lesz a vége. 

De ha elmegy 17,5-ig, akkor azért odahúzom a stopot.

Napos:

Órás:

1 megjegyzés: