2015. október 2., péntek

EON

EON és RWE nagyon együtt mozognak, nem csoda, ugyanaz a törvényi szabályozás löki őket egyre mélyebbre. Adózni kell a piszkos energia miatt, be kell zárni az atomerőműveket stb. Mégis, az EON grafikonja kicsit szebben mutat. Egyértelműbb, kevésbé szőrös. Szerintem csupán azért, mert többen kereskednek vele, emiatt a kollektív vágyakat és félelmeket kevésbé tudja egy-egy nagyobb szereplő eltorzítani. Ma pl. EON 146 millióval, RWE 82 millióval forgott. Nem kis különbség.

Naposon látszik, hogyan számozom. A w3 utáni korrekciót akarom most megjátszani, talán hétfőn fogok venni, ha a hétvégén nem változik a szentiment.

Óráson (nem rakom fel, minek) és 30 percesen is jól követhető az RSI, megtörtént a bear-bull trendváltás, ahogy kell. Előbb csak kóstolgatta a 62-66 os sávot, utána visszament, de már csak a bull támaszig, a fenntartható bear sávot nem érte el. Utána pedig áttört, és szépen sávozik a bull tartományok között. Tetszik Cimballi módszere.

30 percesen látszik, hogy most vagyunk egy harmadik hullámban, annak valamelyik alhulláma korrigál éppen, egy b of 4. Ezt megvárom, hogy befejezze egy c-vel, és ha onnan megindul felfelé, beleveszek. 7,7 - 7,8 közé talán visszamegy, és akkor 7,8 - 8 között venni fogok. Stop loss 7,43-ra, és a kisokos táblám kiszámolja, hány darabot vehetek, hogy az esetleges veszteségem kordában legyen tartva, R=1,3 minimum, ahogy most számolom.

 Napos:

30 perces:

15 perces:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése