2015. szeptember 30., szerda

Erste

Ránéztem az Erstére, és egy szép lehetőséget láttam meg, holnap valószínűleg venni fogok.

Nagyot emelkedett 2014.10.16-tól 08.19-ig, ott volt a w (3) vége. Utána jött a zuhé, ami után kerestem is egy kicsit az A of B-n. Mostanra elég jól megértettem, mi történt, nagy TF-en és kevés gyertyával kell nézni, nem pedig elveszve a részletekben.

Tegnap ért véget a w (4), gyönyörő fordulós szignállal, naposon és óráson is nagyon jól látszik. Óráson megerősítése is volt.

Óráson rajzolgattam a C csatornáit. Amikor az ideiglenesből (fehér, 1-3 összekötve, eltolva 2-be) kitört, ott erősítette meg, hogy vége a w [iii]-nak. Amikor a véglegesből is kitört (sárga, 2-4 összekötve, eltolva a 3-hoz), akkor megerősítette, hogy az egész C véget ért. Persze előtte már tegnap reggel megadta a szignált, hogy fordult a trend.

A w (5)-ből az eső impulzus futott le, most azt korrigálja, nem tudom, milyen szintű a hullám, majd utólag kiderül. Ha ez a korrekció elkészül, megépül a magasabb alj, akkor beszállok. Valahol a sárga trendcsatorna tetején lesz vége a kis kettesnek, talán holnap.

A korrekció valószínűleg egy flat, aminek az A hulláma elkészült, most épül a c of B. Ha running flat, akkor még az eddigi csúcs, a 26,11 fölé is mehet, utána fordul le még egyszer a C-vel, ami viszont rövid lesz. Ha így van, akkor már megvan az új alj, 25,735-ön. Holnap kiderül, a mai 25,94-alá azért még le kellene mennie.

RSI a bull oldali senki földjén, egyszer már megérintette, másodszorra áttöri, az nagy megerősítése lesz a trendnek.

Minden megvan Cimballitól, kontextus, momentum, szignál. Mint a mesében.

Napos:

Napos ráközelítve:

Órás:

1 megjegyzés: