2015. október 14., szerda

EON

Hétvégén szépen megfejtettem, hogy van még egy ötödik hulláma az Eonnak, aztán hétfőn reggelre meg is csinálta egy hatalmas réssel nyitásban, lemaradtam róla. Ilyen az, amikor a dolgok nem a nyitvatartási időben történnek. Elkészült az egész [a] hullám, és indult is a korrekciója, annak vagyunk most a közepében, a (b) felénél kb. Belevenni nem érdemes, B hullámot egyébként se jó kereskedni, kiszámíthatatlan és zavaros. Megvárom a [b] végét ((b) még felmegy, utána (c) lefelé, és elkészül), utána fog megindulni a [c]. Az már egy utolsó hullám lesz, nagyon jól kiszámítható paraméterekkel:

  • 09.29-én egy korrekció indult. Valószínűleg a w4, kevésbé valószínűleg már a w5 is elkészült, és az egész nagy impulzus korrekciója fut most. Az hatalmasat menne.
  • Ennek a korrekciónak az első hulláma, egy [a] készült el hétfőn. Mivel impulzus, csakis zigzag lehet a korrekció.
  • A [b] hullám 8,2 - 8,6 közé viszi vissza.
  • A [c], amit meg akarok játszani, simán lehet akkora, mint az [a] volt, nagyobb, mint 3,2 Euró. Az 20-25% emelkedést is jelenthet.
  • 10,47-nél van egy rés, amit ha betölt, 61,8%-ot korrigálna vissza az előző impulzusból. Rés is fibó egybeesés, ez jó jel, elsődleges célárnak tökéletes.
RSI óráson bullish, 30 percesen a senki földjei között pattog, majd akkor lesz bullish, ha a [c] megindul.


Napos:

Órás:

30 perces:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése