2015. október 9., péntek

EON

Ma felszúrt 9,5-re, utána pedig lassan esni kezdett. Vége az A hullámnak, gondoltam, és már csak ki kell várni a B-t, korrigál egyet, utána jön egy hasonló nagyságú C, amit megint megjátszhatok, csak már pontosabban, hiszen többet tudok a szerkezetről. Igen ám, de számozgatni és mérni kezdtem. És az jött ki, hogy nincs vége a felmenetelnek:

  • m15-ön látszik a szimmetriapontos mérésem. Középen a forgalom kb. kétszerese az előző és következő gyertyának, ott a legegyenesebb a grafikon, szóval elég jó szimmetriapontnak, a w3 közepének. A w3 indulásától kimértem, mennyit ment középig, és ugyanannyit mértem utána (még tegnapelőtt egyébként). Mit ad isten, 9,5-re mutatott. De ez csak a w3 vége, nem a nagy impulzusé. Ma elérte. Iszonyatosan hatékony technika, már sokadszorra látom. Amennyit gyorsul egy árfolyam, annyit lassulnia is kell, mint egy vonatnak. Nem tud leállni az emelkedés csak úgy hirtelen.
  • h1-en számozgattam a w3 belső hullámait, de mindig az jött ki, hogy a iii of (iii) lenne a legrövidebb, ami EWP szabályt sértene. Csak úgy jön ki a lépés, ha a (iii) vége nem 9,016-nál van (az csak a iii vége), hanem a mai csúcsnál, 9,51-nél. Jön tehát még egy hullám felfelé.
  • Az Elliott-i ideiglenes trendcsatornát minden chartra behúztam, szépen mutatja, hogy még a csatornán belül mozog az árfolyam. Ha ebből a csatornából letörik, csak akkor mondhatjuk, hogy vége a (iii)-nak, és a (iv) fut.
  • A 30 perces chart a releváns RSI szempontból, és ott még mindig a bullish sávok között mozog az RSI. Nincs trendváltás.
Ha 8,486 körüli értékre lemegy (ennyi az egyel kisebb trendszint negyedik hullámának az alja), mutat egy fordulós szignált, utána csinál egy magasabb aljat és az RSI is bullish még, akkor lehet, hogy beleveszek. A csodatáblám szerint ha 8,8-on veszek, és 8,15-re rakom a stopot (8,172 volt a kettővel kisebb trend négyesének az alja, jó stop helyszín), akkor 9,504-nél már R=1. Ez nem lenne nagy elvárás az ötödik hullámtól, ez csupán a w3 szintjének beállítása.

Kár, hogy ilyen elemzéseket nem tudok akkor csinálni, amikor éppen esik az árfolyam. Akkor nincs hideg fej, csak pánik.

h1:


m30:

m15:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése