2015. szeptember 15., kedd

RWE

Hamarosan (holnap?) itt a pillanat egy jó beszállóra. 07.16 - 09.15 között egy w3 futott, napos rajzon 3-mal jelölve. A w4-et veszem meg, miután elindult felfelé és épített egy magasabb aljat, azaz bizonyította, hogy nem a kicsi egy napos impulzust korrigálja, a (v) hullámot, és nem is a nagyobbat, a [v]-t (bár ezt nem tudom, érdemes-e kivárni), hanem a két hónapos nagy w3-at.

Mindent ellenőriztem, amit Cimballitól tanultam.

Készen van a w3?
  • [ii]: zz, [iv]: flat, ami a változatosság elvének megfelel, nem nyúlás, hanem w2 és w4 hullámok.
  • 09.15: kapituláció. A kapituláció nem trendfordító jelzés, csupán azt mutatja, hogy az adott trendszint energiáját felemésztette a piac, és marad bearish a trend. Majdnem 18 millió darabos forgalom volt, nagyon ritka az ilyen. Amikor ilyen volt, akkor sokszor réssel esett (mint ma), és azokat nem mindig töltötte vissza. De 2013-ban pl. igen, 2 napon belül.
  • Naposon az RSI a fenntartható bear zóna alján, 23 körül van. Innen pattanhat egy korrekcióval, ahogyan idén már kétszer megtette.
  • w3 = 150% of w1, viszonylag közel a 161%-os fibóhoz.

Szimmetria elve szerint nincs kész a w3. Lineáris skálán a iii hullám vége 6,64, logaritmikus skálán 8,77, ha tükrözöm a szimmetriapontra.

A célár valahol a legközelebbi nagyobb nyitott rés körül van (13), illetve az egyel kisebb w4-nél, 13,5-nél.

Napos:

30 perces:

3 perces:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése