2017. január 26., csütörtök

OTP

Megnéztem a havi chartot, és eldöntöttem, hogy ahelyett, hogy a korrekciót és a short belépőt keresném, inkább veszek belőle. Nagyon sokat ment felfelé, közben minden korrekciót megvettek a bikák, emiatt kis TF-en nem is lehet számozni, mert csak jönnek egymás után az impulzusok. Ilyenkor érdemes a nagy TF-et megnézni, mert annak az ereje érvényesül a kisebb idősíkokon is, és ezért lehetetlen ott a számozás.

A havi charton az látszik, hogy a 2015 januárjában elindult impulzus intenzív szakaszában vagyunk, a [iii]/(iii)-ban. RSI ilyenkor szokott a csúcsra menni, és éppen ott is van. Ha a [iii] az [i] 1,618-szorosa lesz, akkor a vége 9450 körül lesz. Ha a kisebb hullámokat is megnézem, és a w(i) 1,618-szorosát mérem fel a chartra, akkor 9700 körüli célár jön ki. Bőven van még tér felfelé.

Részvényt és mellé valami biztonságosabb long certit veszek, ha egy kicsit korrigál, és 8900 alá visszajön. Talán a jövő héten sikerül, M15-ön fogom a belépőt keresni.

Havi:

2 megjegyzés:

  1. Szia Zarta

    Valóban heti, havi tf-en az otp bull de naposon zavar a divergencia mint az rsi és a macd is divergál sőt eladási jelzésen vannak ami jelenleg korrekcióra enged következtetni, figyelem havin az éket is vissza tér bele, sőt naposon a trendvonal is le tört a mai emelkedéssel ezt textelte vissza sőt zászlósodik is a Daxnál szintén divergenciák.

    rúfusz

    VálaszTörlés
  2. Ad mondta, hogy ha nagyon zavaros kis TF-en a chart, akkor érdemes sokkal nagyobbon megnézni, mert annak a trendje érvényesül. Nem is nézek OTP-nél napost, órást, annyira zavaros, csak nyúlik. És nem lehet kereskedni benne, túl kicsik a korrekciók. De most valóban fut egy korrekció, aminek a végén akarok venni. 8755-re raktam be megbízást, péntekig él. Utána megint megy fel, ez csak egy kis mini korrekció lesz szerintem.

    VálaszTörlés