2017. január 13., péntek

DAX

Mostanában gyakorlok, kis tételekkel kötök, inkább a stopra és a célárra figyelek, nem a kaszára. Van még hova fejlődnöm.

Havi chart számozását kicsit szebbé tettem. A napos szerint most, vagy a jövő héten akár fordulhat is, de ez nagyon bizonytalan. Minden nagy TF-en bullish, idén először tegnap ment H1-en RSI 34 alá. H4 alapján még mehet új csúcsra, majd a jövő héten elválik, hogy 66-ról lefordul, vagy nem. Mindenesetre a következő héten még egy kis long belefér, utána nagyon kell figyelni a short jelzésekre.

Egy M30-as chartot is felraktam, ott egy hsz-t próbáltam számozni. A forgalom nem igazán támogatja (a hullámok végénél kiugrik, az alakzat egészét tekintve pedig csökkenő), de a charton csak az FXCM forgalma látszik, nem a piacé. Mindenesetre simán lehet, hogy egy flat-ekből álló összetett szerkezet futott, nem egy triangle. De ha volt egy ilyen korrekció, akkor kell utána még egy impulzus felfelé, 11700 fölé. Ezt meg akarom játszani. Utána meg figyelek, de nagyon, és ha úgy alakul, akkor short.

W1:

D1:

M30:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése