2015. december 8., kedd

RWE

RWE maradék pakkra volt egy stopom beállítva 11,3-nál, tegnap ki is ütött. Ezen az adagon csak 2,6%-ot kerestem, és ezzel a 11.23-i kötés átlaga lement 7,26%-ra. Nem lett bull a papír. Most nem tudom, hol járunk, talán még a B hullámban, vagy a C is véget ért és vele a (4) hullám is, majd kiderül. Mindenesetre Eonból is ki fogok szállni, ha RWE ennyire nem megy, akkor az se tud megindulni. Ott várok egy jó kiszállóra, minimális bukóval.

Napos:


2 megjegyzés:

  1. Szia Zarta!

    RWE vonatkozasaban hogy latod, erdemes most beszallni? Neked mi a terved vele?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elliott alapján semmiképpen nem vennék bele. Egyébként meg Eon és RWE kb. együtt mennek, és Eon sokkal szebben fest, tehát én RWE-t már elfelejtettem, helyette Eont fogok venni. De mindkettőnél egy új aljat várnék, és csak utána veszek. RWE-nek 9,126 alá kellene mennie, Eonnak 7,076 alá, vagy legalábbis megközelíteni ezeket a szinteket, mert nem 100%, hogy eléri azért ezeket.

      Most mindegyik egy négyest csinál, ezekre az a jellemző, hogy nagyon sokáig tartanak, nyúlnak, mint az állat. Lehet, hogy megy még fel valamennyit, de úgyis jön egy lefele hullám. Simán lehet, hogy még fél évig eltart ez fel-le. Én kereskedni ezekkel nem fogok, csak befektetek majd hosszú távra, ha annyira olcsók lesznek, hogy megéri. Most nem felfelé megy, hanem egy nagy lemenetelt korrigál, és utána még megy majd le.

      Törlés